Werkhandschoenen van Berner voor iedere klus

Berner heeft werkhandschoenen in het assortiment die bescherming bieden tegen mechanische schokken, stof, chemische producten, lawaai, vallen en nog veel meer. Daarnaast kunnen de handschoenen natuurlijk ook van pas komen als koning winter definitief doorzet.
Werkhandschoenen van Berner voor iedere klus| KlusVisie
Werkhandschoenen van Berner voor iedere klus| KlusVisie
Werkhandschoenen van Berner voor iedere klus| KlusVisie
Werkhandschoenen van Berner voor iedere klus| KlusVisie

Door hun oppervlak verhogen gecoate werkhandschoenen met hun grip en beweeglijkheid de productiviteit van de gebruiker, aldus Berner. De handschoenen zijn zeer slijtvast wat moet zorgen voor een lange levensduur. De nieuwste snijbeschermingsvezels in snijbestendige werkhandschoenen zorgen daarentegen voor een optimale bescherming tegen verwondingen door metalen platen met scherpe randen of andere metalen onderdelen. De ademende PU-coating maakt de handschoenen antislip, wat ook het risico op snijwonden tot een minimum beperkt.

Isolerende en leren werkhandschoenen

De isolerende thermische handschoenen van Berner beschermen tegen de kou en direct contact met bevroren voorwerpen. Dankzij hun coating bieden ze ook bescherming tegen vocht. De leren handschoenen van deze leverancier zijn bedoeld voor robuust werk. Berner biedt een selectie van verschillende soorten leer voor een breed scala aan toepassingen: van zachte nappalederen handschoenen tot zeer slijtvaste splitlederen handschoenen.

Chemische beschermingshandschoenen

Het werken met chemie vereist een risicobeoordeling en een evaluatie van de gebruiksomstandigheden om te voldoen aan de individuele eisen van de gebruiker. Dunwandige wegwerphandschoenen bieden een uitstekende tactiele gevoeligheid voor kort contact, terwijl dikke chemische handschoenen een langere draagtijd mogelijk maken en meer bescherming bieden.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.