Warmteservice start in Steenwijk

Warmteservice heeft op 30 januari zijn eerste vestiging in Steenwijk geopend. Met de nieuwe vestiging heeft het snelgroeiende familiebedrijf nu zes vestigingen in de provincie Overijssel en 78 vestigingen verspreid door heel Nederland. Via de vestigingen en de webshop verkoopt Warmteservice producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen.

Warmteservice start in Steenwijk| KlusVisie

Eén van de speerpunten van Warmteservice is dat het familiebedrijf altijd dicht in de buurt van klanten wil zijn. Om die reden opent Warmteservice regelmatig nieuwe vestigingen in heel Nederland. Zo zijn er in december drie nieuwe vestigingen geopend – in Almere, Zwijndrecht en Zutphen. Nu volgt de vestiging in Steenwijk en later dit jaar start Warmteservice ook in andere gemeenten.

Vestiging om de hoek

De vestiging in Steenwijk is gelegen aan de Korte Baan 10. Deze locatie is goed zichtbaar vanaf de doorgaande weg vanuit of naar het gezellige centrum van Steenwijk. Op het industrieterrein in de gemeente zijn uiteenlopende bedrijven te vinden in verschillende branches. Tijdens de verbouwing was de aanloop van potentiële klanten groot. Met dit contact werd bevestigd dat er in Steenwijk en omgeving veel vraag is naar een specialistische verkoper voor installatie- en klusbedrijven. Klanten van Warmteservice uit deze buurt rijden nu nog naar de vestigingen in Hoogeveen, Zwolle en Heerenveen. Zij hebben vanaf 30 januari een Warmteservice-vestiging om de hoek.

Het pand van Warmteservice in Steenwijk is ruim opgezet en heeft een showroom op de begane grond. Buiten de vestiging is aanzienlijk veel parkeergelegenheid. Jaap de Vries, die zijn ervaring als verkoopmedewerker heeft opgedaan in Warmteservice-vestigingen Drachten, Zwolle en Heerenveen, start in Steenwijk.

Assortiment is klaar voor de toekomst

In de vestiging in Steenwijk adviseert De Vries klanten over traditionele producten zoals sanitair, installatiemateriaal, radiatoren en cv-ketels. Klanten zijn bij Warmteservice Steenwijk ook aan het juiste adres voor advies over duurzame producten zoals warmtepompen, airco’s die kunnen verwarmen en koelen, zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s.