Warmteservice start 82ste vestiging in Bergen op Zoom

Warmteservice opende op maandag 6 november de deuren van zijn nieuwste vestiging in Bergen op Zoom. Met deze opening komt het aantal vestigingen van het nog altijd snelgroeiende familiebedrijf alweer op 82 te staan.

Warmteservice start 82ste vestiging in Bergen op Zoom| KlusVisie

Met als één van de belangrijkste speerpunten dat het bedrijf graag in de buurt van de klant wil zijn, opent Warmteservice geregeld nieuwe locaties in heel Nederland. Na de recente openingen in Steenwijk en Roermond was het nu de beurt aan Bergen op Zoom.

In de buurt van de klant

Volgens franchisenemer Erik Boerma is Bergen op Zoom een logische keuze. “Niet alleen onze klanten in de omgeving van Bergen op Zoom zijn blij met de opening van een vestiging bij hen in de buurt, ook de klanten in Roosendaal kunnen dankzij de uitbreiding nu nog beter en sneller geholpen worden.” Het openen van deze vestiging past dus perfect bij de ambitie van Warmteservice: altijd in de buurt van de klant zijn. Vanaf de A4 ben je in een paar minuten op de Veilingdreef en parkeer je direct voor de deur van Warmteservice Bergen op Zoom.

Duurzaam karakter

De nieuwste locatie telt 245 vierkante meter en heeft net als de andere onlangs geopende vestigingen als vanzelfsprekend een duurzaam karakter. Vestigingsmanager Mark van Rijsbergen: “Wij hebben geen gasaansluiting en gebruiken een warmtepomp om te koelen en te verwarmen, ook ligt het dak vol met zonnepanelen.”

Warmteservice.nl

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met zijn aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor warmtepompen, cv-ketels en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations.

Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 82 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam. Het snelgroeiende bedrijf heeft veel vacatures.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen