Vlonderschroef geoptimaliseerd voor de vakman

Dynaplus heeft zijn vlonderschroef verbeterd. Door de toevoeging van een extra stukje schroefdraad net onder de schroefkop wordt de vlonderplank nóg beter vastgehouden, is de belofte. Een ander voordeel is dat de schroef zich minder snel uit het hout omhoog laat werken wanneer de houten planken beginnen te ’werken‘.
Vlonderschroef geoptimaliseerd voor de vakman
Vlonderschroef geoptimaliseerd voor de vakman
Vlonderschroef geoptimaliseerd voor de vakman
Vlonderschroef geoptimaliseerd voor de vakman

Behalve het bovenstaande is de gecoate Dynaplus-vlonderschroef onveranderd gebleven. Nog steeds is ie supersterk van gehard staal, maar ook flexibel en buizaam tot wel 90 graden om afbreken te voorkomen als het hout gaat werken. En superfijne schroeven om mee te werken, aldus de fabrikant. Het geïntegreerde smeermiddel in de AR-coating moet zorgen voor licht indraaien en door de extra grote en diepe TX-drive moet dat heel gemakkelijk gaan. De bronskleurige Antiroest-coating zorgt daarnaast voor goede corrosiebestendigheid en door de kleur en de kleine kop vallen ze mooi weg op de houten planken.

Contravorm van vlonderschroef

En er is nóg iets nieuws: een speciaal Dynaplus-vlonderboortje. Deze trappenboor is een exacte contravorm van de Dynaplus-vlonderschroef. Hiermee boor je het perfecte schroefgat voor in de vlonderplank, voor een superstrak eindresultaat.

Nederlands merk

Dynaplus is een Nederlands merk dat schroeven ontwikkeld voor optimaal schroefgemak. Schroeven met karakter; waar je opvallend eenvoudig mee kan werken door een zeer lage indraaiweerstand. Je moet er snel, eenvoudig en veilig mee kunnen werken én ze moeten optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen dat zijn de kenmerken van Dynaplus. Een passende schroef voor elke klus en geschikt voor duurzaam gebruik in de praktijk.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.