Vernieuwde Milli-Max uitvulplaatjes in nieuwe dispenser

Met een vernieuwde vorm is het gebruiksgemak van Milli-Max uitvulplaatjes volgens de producent nog groter geworden. Het uitvulplaatje is nu voorzien van slimme haakjes, waardoor deze achter de schroef blijft hangen. Ook heeft Milli-Max de bijbehorende dispenser vernieuwd.
Vernieuwde Milli-Max uitvulplaatjes in nieuwe dispenser| KlusVisie
Vernieuwde Milli-Max uitvulplaatjes in nieuwe dispenser| KlusVisie
Vernieuwde Milli-Max uitvulplaatjes in nieuwe dispenser| KlusVisie

De uitvulplaatjes van Milli-Max zijn ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Met zeven verschillende diktes met elk een eigen kleur is snel zichtbaar welk uitvulplaatje voor welke situatie geschikt is. De nieuwe dispenser helpt daarbij om alle plaatjes overzichtelijk bij de hand te houden.
In het midden van de uitvulplaatjes bevindt zich een sparing om ze eenvoudig om de schroef van het regelwerk of kozijn heen te kunnen schuiven. De sparing in het plaatje is nu voorzien van haakjes. Daarmee grijpt het uitvulplaatje direct om de schroef en kan het niet meer naar beneden vallen tijdens de montage. Uiteraard heeft Milli-Max nog steeds het bekende ‘steeltje’ als handgreep, waarmee de uitvulplaatjes makkelijk vast te houden zijn.

Kartonnen doosje Milli-Max

Milli-Max wordt nu geleverd in handige kartonnen doosjes, in plaats van een plastic verpakking. Dit voorkomt plastic afval en draagt zo bij aan een beter milieu. Ook zijn de uitvulplaatjes vanuit de kartonnen doosjes gemakkelijker te pakken.
Met de dispenser zijn de uitvulplaatjes altijd bij de hand. De nieuwe dispenser is afgestemd op de kartonnen doosjes. Nadat het deksel van het doosje is afgescheurd, kan het doosje eenvoudig in de dispenser worden gezet. Er is ruimte voor acht doosjes. Behalve de uitvulplaatjes in zeven diktematen is er dus ook nog ruimte voor bijvoorbeeld een doosje Milli-Max-wiggen. De dispenser is gemakkelijk in gebruik; hij is te openen met behulp van een schuifsluiting en alle vakjes zijn vanaf één kant bereikbaar. Omdraaien van de dispenser is dus niet meer nodig. Door de uitklapbare handvatten aan weerszijden is de dispenser zowel horizontaal als verticaal op te tillen en mee te nemen.

Introductie actie

Om geïnteresseerden kennis te laten maken met de vernieuwde Milli-Max uitvulplaatjes en dispenser, is er een tijdelijke actieverpakking verkrijgbaar waarbij de dispenser gratis is! De  actieverpakking bestaat uit een dispenser met 500 uitvulplaatjes en 65 wiggen voor € 59 euro. Bij aanschaf van een actiedispenser kan met behulp van een code een gratis Milli-Max t-shirt aangevraagd worden. De actiedispenser is verkrijgbaar bij de professionele bouwmaterialenhandel en ijzerwarenhandel.