Verfijning van het ontwerp van Bette-inbouwwastafels

Bette is naar eigen zeggen continu bezig met design en restylen. Daar is de onlangs geïntroduceerde douchevloer BetteAir, die de vorm van een strakke tegel heeft, een goed voorbeeld van. Een ander voorbeeld is de verfijning van de inbouwrand van drie series inbouwwastafels. Daardoor ogen deze dunner en strakker.
Verfijning van het ontwerp van Bette-inbouwwastafels| KlusVisie

Elke serie heeft een onderscheidende vormgeving, zodat bijna alle designstijlen in de badkamer zijn te verwezenlijken. Daarbij is er keuze uit ca. 400 kleuren, bijzondere kleureffecten en vele bijpassende baden en douchevloeren. Voor deze verfijning heeft Bette zijn productieproces geoptimaliseerd, hierdoor ontstaat een prijsvoordeel dat het bedrijf doorberekent aan zijn klanten.

BetteAqua

Bij de inbouwwastafel BetteAqua wordt de basisvorm door vier conisch toelopende oppervlakken gevormd. De vloeiende hoeken in de wasbak getuigen van de hoogste ambachtelijke perfectie en geven de wastafel een strak karakter, die harmonieus past bij rechthoekige en vierkante elementen. Bijpassend zijn de baden BetteFree, BetteLoft, BetteSelect Duo en BetteSpace.

Organisch en rond: BetteComodo

Voor de ontwerpstijl organisch en rond is wastafel BetteComodo geschikt. De ovale wasbak combineert sierlijke bogen en rechte lijnen tot één symmetrische geheel. Hij past prima bij ronde en ovale spiegels en klassieke armaturen met gebogen afvoeren. Om deze ontspannen designtaal in de badkamer verder door te zetten, is het comfortabele bad BetteComodo beschikbaar of de bad-klassieker BetteStarlet. Bovendien kunt u kiezen uit vele andere baden uit het omvangrijke assortiment van Bette.

Tijdloos en universeel: BetteOne

De inbouwwastafel BetteOne onderscheidt zich door zijn esthetische samenspel van rechtlijnig, gereduceerd design met zachte, afgeronde hoeken. Deze kan men het beste combineren met ovale spiegels en moderne armaturen, waarin ronde en rechte elementen gecombineerd worden. Samen geven ze de wastafelplaats een humane en vriendelijke sfeer. Een perfect bijpassend bad is bijvoorbeeld de serie BetteOne-baden.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen