Verf die goed schoon is te houden

De nieuwste verf van fabrikant Farrow & Ball heeft de naam Modern Emulsion gekregen. Deze finish kenmerkt zich onder meer doordat het eenvoudig is schoon te maken en het is erg sterk.
Verf die goed schoon is te houden| KlusVisie
Verf die goed schoon is te houden| KlusVisie
Verf die goed schoon is te houden| KlusVisie
Verf die goed schoon is te houden| KlusVisie

Dat de verf goed is schoon te maken, komt omdat de finish bindmiddel van hoge kwaliteit en royale hoeveelheden pigment bevat, aldus Farrow & Ball. Door de nauw geweven structuur van deze verf is het gladde en sterke oppervlak makkelijk schoon te vegen. Ook verwerkt Farrow & Ball naar eigen zeggen grote hoeveelheden mineralen en hogere aantallen ultra sterk bindmiddel in zijn verf, waardoor het meer solide is en dus beter bestand is tegen een beschadiging door botsen, schrapen of frictie. Dit maakt deze finish geschikt voor ruimtes als de hal en de kinderkamer.

Verf met schimmelwerende eigenschappen

De verf Modern Emulsion heeft bovendien schimmelwerende eigenschappen. De toevoeging van een conserveermiddel beschermt het oppervlak van de finish en maakt het een goede keuze voor elke kamer, zelfs vochtige ruimtes als keukens en badkamers. Modern Emulsion is daarnaast een gelijkmatig en gebalanceerd verfmengsel, waardoor het makkelijk is aan te brengen, is de belofte. Sinds 2010 zijn alle verven van deze fabrikant. Modern Emulsion heeft dan ook een laag VOC-gehalte en een A+-beoordeling voor interne luchtkwaliteit. Het volledige finishassortiment van de verflijnen Modern en Estate is gecertificeerd als veilig voor kind en baby, volgens de EU-veiligheidsnormen voor speelgoed. Je kunt dus met een gerust hart de muren, de wieg en het speelgoed verven in een mooi kleurtje.

Kijk op www.farrow-ball.com/modern-emulsion/claims voor volledige productinformatie. 

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen