Trendy deurkrukken voor een stijlvol interieur

Details maken voor een deel de inrichting van een woning of kantoor en deurkrukken kunnen hieraan een bijdrage leveren. Intersteel introduceert daarom de drie trendy deurkrukken Sora, Zaia en Tiga die met zorg zijn vormgegeven. Bij iedere interieurstijl is passend deurbeslag beschikbaar, aldus de fabrikant.
Trendy deurkrukken voor een stijlvol interieur| KlusVisie
Trendy deurkrukken voor een stijlvol interieur| KlusVisie
Trendy deurkrukken voor een stijlvol interieur| KlusVisie

De nieuwe deurkrukken hebben volgens Intersteel, die regelmatig nieuw deurbeslag introduceert, een trendy uitstraling die kan zorgen voor de finishing touch in een stijlvol interieur. Ze hebben elk hun unieke vormgeving en worden uitgevoerd in de trendkleuren van nu: mat zwart, grijs en mat messing. Deurkruk Sora kenmerkt zich door zijn ronde design, terwijl deurkruk Tiga zich onderscheidt door zijn strakke lijnenspel. En bij deurkruk Zaia valt de licht gebogen greep op.

Bijpassend accessoires bij trendy deurkrukken

Alle drie de krukken van de fabrikant uit Rhenen worden geplaatst op een ronde, geveerde rozet (Ø 50×7 mm) die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik meteen weer terugveert in horizontale positie. Uiteraard zijn accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en een toilet-/badkamersluiting in dezelfde kleuren verkrijgbaar. De deurkrukken worden per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal, zodat ze gemakkelijk gemonteerd kunnen worden.