Toolstation opent honderdste vestiging

Toolstation organiseerde op 23 februari de grote opening van de honderdste Nederlandse vestiging in Leerdam. Wethouder Ton van Maanen was aanwezig en gaf een korte toespraak. Daarna opende hij officieel de vestiging door gezamenlijk met Retail Directeur Nanning Brienen een lint door te knippen.

Toolstation opent honderdste vestiging| KlusVisie

Wethouder Van Maanen: "100 is een prachtig getal. Het is geweldig dat vooral ondernemers snel hun spullen kunnen kopen. Dat zie je steeds meer en moeten we ook met elkaar stimuleren. Ik heb net zelf ook via de app gekeken of ik nog iets nodig had. Wat ik ook heel mooi vind: het is een prachtige locatie, direct aan de weg. Dus laten we snel gaan openen!"

Naast dit lokale evenement is er ook een landelijke campagne uitgerold. Zowel online als in het Toolstation-vestigingennetwerk. Bij iedere bestelling in één van de 100 vestigingen ontvangen klanten een kraskaart: hiermee maken zij direct kans op mooie prijzen. Daarnaast maken klanten online ook nog kans op één van de drie hoofdprijzen: combopacks van een merk naar keuze.

Nanning Brienen (Retail Directeur Toolstation): “Het is niet zomaar iets: een nieuwe vestiging openen. Het is hét ultieme voorbeeld waarmee wij aantonen hoe goed we als teamplayers functioneren. Letterlijk elke afdeling in onze organisatie werkt aan dit proces mee en daar zijn we heel trots op.”
Toolstation is een van de snelst groeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakmens en serieuze doe-het-zelvers.