Spuitpleister voor meerdere toepassingen

Met de spuitpleister Spacks van Strikolith kan de vakman of vakvrouw een gladde, fijne of grove structuur op een vlakke ondergrond aanbrengen. De fabrikant verkoop drie varianten: Excellence, Innovance en Airless Wandfinish KV.
Spuitpleister voor meerdere toepassingen
Spuitpleister voor meerdere toepassingen
Spuitpleister voor meerdere toepassingen
Spuitpleister voor meerdere toepassingen

Spacks Excellence spuitpleister van Strikolith wordt binnen toegepast als spuitklare, kwaliteitspleister voor het snel en duurzaam afwerken van plafonds en wanden in de woningbouw en utiliteit. Spacks Excellence kan op vrijwel alle, vlakke, steenachtige, minerale ondergronden worden aangebracht. Het is geschikt voor vlakke, steenachtige en minerale ondergronden, schrob- en watervast, dampdoorlatend en alkalibestendig en uitstekend overschilderbaar én onderhoudsarm

Spuitpleister voor kwalitatief hoogwaardige woon- en werkomgevingen

Spacks Innovance spuitpleister wordt binnen toegepast als spuitklare, kwaliteitspleister voor het snel en duurzaam afwerken van plafonds en wanden, vooral in kwalitatief hoogwaardige woon- en werkomgevingen. Dit product is leverbaar in alle kleuren van de Strikolith-kleurenwaaier, sterk vullend en dekkend vermogen, kras- en stootvast, bestand tegen mechanische belastingen én heeft de hardheid van een cementpleister.

Behangklaar maken van binnenwanden

Strikolith Airless Wandfinish KV wordt binnen toegepast als spuitklare dunpleister voor het behangklaar maken van binnenwanden en is bijzonder geschikt voor het egaliseren van kalkzandsteenelementen en gipskartonplaten.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.