Snelle levering barrièrescherm tegen coronavirus

Het is inmiddels een bekend beeld: plastic zeilen of schermen die winkelmedewerkers moeten beschermen tegen het coronavirus. Leverancier Stas heeft sinds kort een eigen barrièrescherm in het assortiment, dat naar eigen zeggen volledig voldoet aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het virus te vertragen. Het scherm wordt geassembleerd geleverd met bijbehorende accessoires, is eenvoudig te monteren en biedt bescherming voor medewerkers en klanten door ze te scheiden, aldus Stas.
Snelle levering barrièrescherm tegen coronavirus
Snelle levering barrièrescherm tegen coronavirus

Het Stas-barrièrescherm is een professionele en oprolbare afscheiding van het zogenoemde materiaal A-PET die met de bijgeleverde (systeem)plafondhaken eenvoudig op te hangen is aan (systeem)plafonds. De barrière is met de haken in een handomdraai geïnstalleerd en ook weer verwijderd, is de belofte. Het product is zo ontwikkeld dat het scherm goed strak staat zonder te zakken of draaien. Daarnaast is er gekozen voor glashelder materiaal met de hoogste transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Volledige geassembleerd barrièrescherm

Het Stas-barrièrescherm is al veelvuldig toegepast in onder andere supermarktketens Albert Heijn en Jumbo en wordt volledig geassembleerd geleverd. Een ideale oplossing die kan helpen tegen het verspreiden van het Covid-19-virus voor supermarkten, apotheken, bakkers, slagerijen en andere (retail)-winkels. Stas zegt direct te kunnen leveren.