Slimme zoneregeling nog slimmer geworden

In nieuwbouwhuizen is het inmiddels gemeengoed: slimme zoneregeling om per kamer het comfortniveau af te stellen. Resideo Technologies komt met een aantal nieuwe features van het Honeywell Home evohome-systeem. Dit systeem stelt consumenten in staat de temperatuur in huis eenvoudig te regelen op locatie of via een app, en is met deze nieuwe functies nog slimmer geworden, aldus de fabrikant.
Slimme zoneregeling nog slimmer geworden| KlusVisie

Volgens Resideo is dankzij de nieuwe, slimme features van evohome de draadloze verbonden slimme zoenregeling nu geschikt voor bijna elk huishouden en elke toepassing. Zo moet evohome nog meer huiseigenaren helpen om het comfortniveau tot in twaalf zones te beheren, vanuit één plek. Daarmee moet ook besparing op energieverbruik en -rekening mogelijk zijn.

Nieuwe functies slimme zoneregeling

Volgens Resideo zijn dit de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van de vernieuwde evohome:
• Klaar voor de volgende, klimaatbewuste generatie – een universele zone-oplossing die nu ook te gebruiken is in combinatie met een warmtepomp.
• Te gebruiken met verschillende warmtebronnen – naast warmtepompen, werkt evohome ook met traditionele en moderne hoogrendement combiketels, stadsverwarming en pelletbranders.
• Maximaal comfort in elke ruimte, elk seizoen, nu inclusief koelingsfunctie voor warmtepompen – schakel eenvoudig tussen opwarm- en afkoelmodus in elke afzonderlijke zone, voor comfortabele warmte in de winter en koelte in de zomer.
• Verbeterde ketelprestaties dankzij gepatenteerde technologie – de gepatenteerde Advanced Load Scaling-technologie beperkt hoge keteltemperaturen en laat de ketel werken in zijn meest efficiënte modus. Dit omvat de mogelijkheid tot het uitschakelen bij warm weer tijdens de overgang tussen winter en zomer.
• Slim weersafhankelijk – verbeterd zonecomfort en energieverbruik, gebaseerd op de buitentemperatuur, kamertemperatuur en een unieke functie die het warmteverlies in elke ruimte leert.

Betrouwbaar en vertrouwd

Krzysztof Meinicke is productdirecteur bij Resideo. Hij stelt: “evohome biedt een betrouwbare en vertrouwde oplossing voor slimme zoneregeling, die intussen al door zo’n 100.000 installateurs professioneel is geïnstalleerd. De geüpdatete features maken het nu de nóg slimmere keuze.”

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.