Slim beschadigde oppervlakken herstellen 

Scheuren in beton, lekkende kunststof slangen, lekken in dakgoten, gespleten hout: dit soort beschadigde oppervlakken komen regelmatig voor tijdens bouwwerkzaamheden. Berner presenteert een productassortiment dat is afgestemd op dergelijke onverwachte problemen en biedt naar eigen zeggen de juiste oplossingen voor het repareren en vernieuwen van verschillende gangbare oppervlaktematerialen.
Slim beschadigde oppervlakken herstellen | KlusVisie
Slim beschadigde oppervlakken herstellen | KlusVisie
Slim beschadigde oppervlakken herstellen | KlusVisie
Slim beschadigde oppervlakken herstellen | KlusVisie

Beschadigde oppervlakken kunnen op meerdere manier ontstaan. Scheuren in betonvloeren en stenen muren bijvoorbeeld ontstaan vaak door verwering of het ‘werken’ van gebouwen. Met 2K Betonvuller van Berner kan de schade snel worden hersteld, is de belofte van dit bedrijf dat begin dit jaar de ultieme winterwerkhandschoen introduceerde. Deze kan direct met een kitpistool in de scheur worden geïnjecteerd. Na acht minuten uitharden is het ingespoten product gebonden aan het te repareren beton- of steenoppervlak en kan worden geëgaliseerd. De schade is onzichtbaar hersteld en bovendien zijn nieuwe scheuren en vervolgschade voorkomen.

Metalen dakgoten


Metalen dakgoten worden voortdurend blootgesteld aan water, zon en vuil. Vooral soldeerverbindingen kunnen hierdoor haarscheurtjes krijgen waardoor er lekkage aan de goot ontstaat. Berner UNIseal spray is dan het ideale product om het lek te dichten en te voorkomen dat er vocht in het gebouw komt. Nadat het oppervlak eerst gereinigd is, kan de kitspray worden aangebracht. Acht uur later is het materiaal uitgehard en klaar om te schilderen. De UNIseal spray is ook geschikt voor het afdichten van veel andere gangbare materialen zoals beton, hout en bitumen.

Kunststoffen beschadigde oppervlakken

Wanneer een slang, leiding of sifon lekt, is er snel een tijdelijke en professionele reparatie nodig. Berner Multi-stretch tape dicht het lek, zelfs op een vochtige ondergrond, en is duurzaam en drukbestendig tot 8 bar. De Multi-stretch tape is zowel in zwart als transparant verkrijgbaar.

Lelijke schade in hout


In de afwerkingsfase kan bij het installeren van meubels in de keuken of badkamer een beetje onzorgvuldigheid al snel leiden tot een lelijke schade. Het resultaat: extra kosten en aanpassingen die niet gepland waren. Berner Hout Fillfix helpt om scheuren weg te werken en beschadigde houtranden te herstellen. Het gebruik is simpel: vul het beschadigde gebied met Hout Fillfix en laat het kort uitharden. Hierna kan het oppervlak geschuurd en eventueel vernist worden waarna het hout weer uitziet als nieuw, belooft Berner.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen