Praxis en Zoofy kondigen samenwerking aan

Praxis en Zoofy zijn een samenwerking gestart om de do-it-for-me service voor doe-het-zelf producten verder te ontwikkelen. Door de samenwerking met Zoofy biedt Praxis een montagedienst aan bij de verkoop van producten. Voor online klusservice Zoofy is de samenwerking een uitbreiding van bestaande partners die de montagedienst inzetten om de klant te ontzorgen. 
Praxis en Zoofy kondigen samenwerking aan| KlusVisie
Praxis en Zoofy kondigen samenwerking aan| KlusVisie

Steeds vaker zijn consumenten op zoek naar gemak om doe-het-zelf-producten te laten installeren. Met deze samenwerking spelen Praxis en Zoofy naar eigen zeggen in op deze do-it-for-me trend. Dankzij de dienst van Zoofy kunnen Praxis-klanten nu ook een monteur/installateur boeken bij het aanschaffen van hun producten. Zoofy koppelt een lokale, gescreende monteur aan de klant en zorgt voor een snelle uitvoering van de klus.

Praxis en Zoofy voor de Makers

Corine Duchenne, algemeen directeur Praxis: “Praxis is er voor de Makers, met het beste aanbod doe-het-zelf producten, maar ook met handige services zoals het huren van een aanhanger of gereedschap. We zijn dan ook blij dat we hier de online-klusservice van Zoofy aan toe kunnen voegen. Het online bestellen van producten wordt steeds populairder en het tegelijkertijd aanbieden van een klusservice is een mooie toevoeging om klussen nog makkelijker te maken voor klanten met beperkte vaardigheden of weinig tijd.”
Arthur de Leeuw, ceo bij Zoofy: “Mensen zijn gewend dat je na een paar eenvoudige klikken een product in huis hebt. Wij geloven dat het online regelen van een dienst net zo eenvoudig moet zijn. Wanneer je daarnaast bedenkt dat sommige mensen minder kluservaring of weinig tijd hebben, is het koppelen van producten en diensten een logisch gevolg. Do-it-for-me in plaats van do-it-yourself is een duidelijke trend die wij zien in de markt.”

Laat het maken


De montagedienst van Zoofy zal met name gerelateerd zijn aan kleinere montages en installaties in en om het huis. Via de webpagina ‘Laat het maken’ zien Praxis-klanten in één oogopslag voor welke klussen zij een vakman kunnen inhuren. De klusservice wordt voor diverse klussen aangeboden, waaronder de categorieën badkamer, raamdecoratie, isolatie, tuin en verlichting & elektra. Zoofy kan klanten uiteraard ook helpen bij kleinere montages en installaties als het product niet online maar in de winkel is gekocht. Voor grotere klussen op maat, zoals het leggen van laminaat, heeft Praxis reeds bestaande klusdiensten waarover klanten meer informatie kunnen inwinnen op Praxis.nl of in de winkel.