One Flooring Range: ‘de nieuwe standaard in vloertechniek’

In april introduceert Bostik de ‘One Flooring Range’, een vernieuwd assortiment producten voor vloertechniek. Door de layout van de verpakkingen, meertalige informatie en overzichtelijke kwaliteitsklassen is het gebruiksgemak sterk verhoogd, aldus de fabrikant.
One Flooring Range: ‘de nieuwe standaard in vloertechniek’ | KlusVisie
One Flooring Range: ‘de nieuwe standaard in vloertechniek’ | KlusVisie

Bostik levert al jaren producten als primers, reparatiemiddelen, egalines en lijmen. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf zijn volledige Europese assortiment tegen het licht gehouden. De producten zijn waar nodig verbeterd en er zijn internationale namen aan gegeven, zoals ‘Grip’, ‘Stix’ en ‘Fix’. Op de verpakkingen staan symbolen die de eigenschappen van het product duidelijk moeten maken. Ook is een indeling gemaakt in de kwaliteitsklassen Good, Better, Best en Special. De informatie op de verpakking staat in zes talen weergegeven, handig voor bedrijven met internationaal personeel. Door de barcode via de Smart Web App te scannen is uitgebreide productinformatie beschikbaar. Via de app is ook informatie over andere producten te raadplegen en kan contact worden opgenomen met de serviceafdeling.

One Flooring Range voor elk project

Met de nieuwe productlijn is de professional volgens Bostik verzekerd van de juiste oplossing voor kleine eenvoudige, of juist rote complexe projecten. De producten zijn geschikt voor vloeren in alle denkbare omgevingen, zoals woningen, ziekenhuizen, scholen, kantoren en hotels. De producten worden geleverd aan groothandels, vloerenbedrijven en parketzaken en veelvuldig toegepast in projecten door interieurarchitecten en woninginrichters.