Nieuwe reparatielijmen van Griffon

Griffon breidt zijn oplossingen voor professioneel lijmen, afdichten en beschermen uit met een compact assortiment reparatielijmen: Power Glue Control, Power Glue Gel en Max Repair Extreme. Dit assortiment is geschikt voor kleine reparaties van kleine onderdelen en scheuren, maar biedt ook een oplossing voor veeleisende reparaties van lades, voertuig- en machineonderdelen. De reparatieserie garandeert een maximaal resultaat bij elke reparatie- en onderhoudstaak, aldus de fabrikant.
Nieuwe reparatielijmen van Griffon| KlusVisie
Nieuwe reparatielijmen van Griffon| KlusVisie
Nieuwe reparatielijmen van Griffon| KlusVisie
Nieuwe reparatielijmen van Griffon| KlusVisie

Griffon Power Glue Control is een supersnelle en sterke vloeibare secondelijm in een innovatieve tube met Direct-Stop-technologie. Garandeert een eenvoudige en gecontroleerde applicatie van de gewenste hoeveelheid lijm, zonder druppelen. Dankzij de consistentie komt de lijm in de kleinste hoeken en voegen. Lijmt een groot aantal materialen zoals kunststoffen, keramiek, metaal, hout, rubber en meer.

Griffon Power Glue Gel

Griffon Power Glue Gel is een supersnelle, extra sterke secondelijm die gedurende korte tijd aanpasbaar is. De gelformule zorgt voor een druppelvrije, schone verlijming en is ideaal voor poreuze materialen en toepassing op verticale oppervlakken. Lijmt uiteenlopende materialen zoals kunststoffen, keramiek, metaal, hout en rubber.

Griffon Max Repair Extreme

Griffon Max Repair Extreme is de ultieme reparatieoplossing voor veeleisende reparatiewerkzaamheden! Het product is gebaseerd op innovatieve polymeertechnologie. Garandeert krachtige resultaten bij reparatiewerkzaamheden binnen en buiten en is ideaal voor grotere openingen en flexibele materialen dankzij de uiterst krachtige, flexibele, langdurige, waterbestendige en vullende hechtingseigenschappen. Geschikt voor alle oppervlakken en poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen