Muurvaste bevestiging met Uzin KE 68 T

Uzin introduceert de nieuwe Uzin KE 68 T. Met deze compacte 1-k hybridelijm kunnen zwaardere bedekkingen, zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof, watervast aan de wand worden bevestigd, is de belofte.
Muurvaste bevestiging met Uzin KE 68 T| KlusVisie
Muurvaste bevestiging met Uzin KE 68 T| KlusVisie

Uzin KE 68 T is als een van de weinige wandlijmen in de markt geschikt voor muurvaste verlijming van nagenoeg alle soorten bedekking aan de wand. De 1-componentenlijm is maatstabiel en kan daardoor ook in ruimtes met veel zonlicht worden toegepast. Uzin KE 68 T is geschikt voor toepassing van bijvoorbeeld hard kunststof wandbekleding in de gezondheidszorg, want de lijm is watervast. Ook pvc-stroken, rubber en zelfs duo-planken parket kunnen verlijmd worden op de wand met Uzin KE 68 T.

Muurvaste lijm zonder weekmakers

Uzin KE 68 T bevat geen weekmakers en is uiterst emissiearm, aldus de fabrikant. De gebruiksvriendelijke en compacte STP-lijm kan worden toegepast op zowel zuigende als niet-zuigende wanden of kleine vloeroppervlakken en beschikt over een hoge kleefkracht waardoor de lijm enkelzijdig hoeft worden aangebracht. Het product wordt in emmers of kitworsten geleverd. De lijm kan – direct uit de emmer – worden aangebracht met een kleine spatel en worden verdeeld met een passende kitstrijker. Bij verwerking met de kitspuit wordt de lijm direct op de muur aangebracht en daarna verdeeld met de juiste kitstrijker.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen