Muurbeschermende producten van Sikkens

Sikkens introduceert twee nieuwe producten in de Alpha Rezisto-lijn: de Alpha Rezisto Anti Marks en de Alpha Rezisto Easy Clean. De eerste is een muurverf die strepen en vegen voorkomt en dus beschermend is. De tweede vervangt de Alpha Rezisto Mat en is een vlekafstotende muurverf die nog matter is dan zijn voorganger. Beide producten moeten muren beschermen waardoor ze langer mooi blijven.
Muurbeschermende producten van Sikkens| KlusVisie
Muurbeschermende producten van Sikkens| KlusVisie
Muurbeschermende producten van Sikkens| KlusVisie

Die typische zwarte strepen van tassen en schoenen zijn voor menigeen herkenbaar. Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks beschermt muren tegen die alledaagse materialen en is speciaal ontwikkeld om dagelijkse slijtage te voorkomen, aldus de fabrikant. Dit product leent zicht dus goed voor bijvoorbeeld scholen, kantoren en (trappen)hallen. Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is geschikt voor ruimtes die regelmatig gereinigd worden omdat ze schoon moeten blijven. Hierbij kun je denken aan horecagelegenheden en ziekenhuizen maar ook in woonruimtes waar geleefd wordt zoals de keuken of woonkamer.

Twee keer Shield Technology van Sikkens

Voor de Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks is de unieke Scuff Shield Technology ontwikkeld die ervoor zorgt dat de verflaag op microscopisch niveau gladder is dan normale muurverven. Hierdoor is de verf minder gevoelig voor de impact van plastic en rubberen materialen. De Alpha Rezisto Easy Clean bevat de Stain Shield Technology, die ervoor zorgt dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken de verflaag niet binnendringen. Dat moet resulteren in muren die eenvoudig schoon te maken zijn zonder dat het sporen achterlaat.

Verkrijgbaar

Beide producten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 5 en 10 liter, in wit en vrijwel alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept, de RAL-kleurcollectie en de Sikkens Kleurselectiewaaier. Ze beschikken over een Indoor Air Quality A+ certificering. De Alpha Rezisto Easy Clean is daarnaast ook nog verkrijgbaar in 2,5 liter en beschikt over een EU Ecolabel. Uitgebreide technische informatie over de twee producten is te vinden in de technische documentatie van Sikkens of in de app van de fabrikant.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen