Moveline: afzuigkap 2.0 van fabrikant berbel

Met een simpele ‘ouderwetse’ afzuigkap kom je tegenwoordig nauwelijks meer weg in de moderne keuken. Fabrikant berbel beschrijft het apparaat zelfs als ‘een partner die discreet en efficiënt zijn werk doet en waarop je kunt vertrouwen’. De Moveline van dit bedrijf moet in ieder geval een klassieker worden.
Moveline: afzuigkap 2.0 van fabrikant berbel
Moveline: afzuigkap 2.0 van fabrikant berbel
Moveline: afzuigkap 2.0 van fabrikant berbel
Moveline: afzuigkap 2.0 van fabrikant berbel

De afzuigkap Moveline heeft volgens berbel een unieke lift- en kantelfunctie voor het volledig opvangen van opstijgende kookdampen. Wanneer de afzuigkap niet wordt gebruikt, verdwijnt hij in het werkblad, waar hij vlak is ingebouwd. Bij het omhoogkomen, buigt het bovenste deel in de optimale stand over de kookplaat en vangt de kookdampen betrouwbaar op waar ze ontstaan: bij de pan. Dankzij de berbel-BackFlow-technologie blijft het glazen decorpaneel vrij van condens. Ondanks zijn hoge prestaties werkt de afzuigkap stil. De keuken is een communicatiecentrum geworden – fluisterstille keukenapparatuur is vandaag de dag een must. Koken en een gesprek voeren hoeven elkaar niet uit te sluiten. De geïntegreerde ledverlichting van de Moveline verlicht niet alleen het kookgedeelte efficiënt, het zorgt ook voor een mooie ambiance. En na het koken kan de uitneembare lekbak gewoon worden uitgeveegd.

Flexibiliteit in keukenplanning dankzij afzuigkap Moveline

De berbel Moveline kan het best direct in combinatie met een panoramische kookplaat worden gepland. De ventilatorunit kan zowel in als achter de onderkast worden geïnstalleerd; in het geval van een kookeiland kan hij aan de achterkant worden geplaatst. Afhankelijk van het keukenontwerp kan de luchtuitlaat naar keuze aan de zijkant of aan de onderkant worden gepland. De Moveline is ook flexibel op het gebied van afvoer en recirculatie. De EcoSwitch-functie maakt het gemakkelijk om tussen de twee systemen te schakelen. Het touch-bedieningspaneel reageert zelfs met natte vingers.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.