Lichtschakelaar als designelement in fraaie kleuren

Als rechtgeaarde designliefhebber kun je al langer niet meer aankomen met simpel wit gekleurd schakelmateriaal in huis. Een lichtschakelaar is tegenwoordig een designelement en dit voorjaar introduceert Gira dan ook twee nieuwe kleuren in twee verschillende collecties met schakelproducten. Bij de E2-collectie wordt de kleur mat grijs toegevoegd en de Esprit-collectie wordt uitgebreid met een bronzen variant.
Lichtschakelaar als designelement in fraaie kleuren| KlusVisie
Lichtschakelaar als designelement in fraaie kleuren| KlusVisie
Lichtschakelaar als designelement in fraaie kleuren| KlusVisie

De nieuwe kleur mat grijs in de Gira-collectie E2 is een toevoeging waarmee de lichtschakelaar in meerdere interieurstijlen kan schitteren als designelement. Met deze trendy kleur is het schakelaar programma Gira E2 nog veelzijdiger, aldus de leverancier. Naast de kleuren zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, aluminium, antraciet en zwart mat is daar nu dus mat grijs bijgekomen. Daarnaast is deze designlijn nog verkrijgbaar in het hoogwaardige materiaal edelstaal en kan hij zowel normaal als vlak op de wand worden geïnstalleerd.

Hoogwaardige lichtschakelaar als designelement: Gira Esprit brons


Met Esprit brons speelt Gira in op de huidige interieurtrend waarin warme kleurentonen de hoofdrol spelen. Tegelijkertijd wordt voldaan aan de vraag naar hoogwaardige materialen. Het afdekraam is gemaakt van edelstaal en is voorzien van een flinterdunne, maar sterke bronzen coating. Deze coating moet zorgen voor een tijdloze en elegante uitstraling. De bronzen variant past goed in woonconcepten waarbij soortgelijke materialen zijn toegepast bij bijvoorbeeld kranen, deurklinken, lampen en woonaccessoires.

Nieuwe kleuren combineren

Beide nieuwe kleuren kunnen worden gecombineerd met ruim 300 basiselementen uit Systeem 55. Daarbij kan worden gekozen uit eenvoudige lichtschakelaars tot en met tastsensoren welke eenvoudig verwisseld kunnen worden.