iLOQ introduceert oplossing die slim wonen mogelijk maakt

iLOQ Home stelt bewoners in staat om hun sleutels zelf te beheren. De oplossing is een uitbreiding van het digitale sluitsysteem iLOQ S5 en het iLOQ 5-serie-platform. De uitbreiding is ontworpen om bewoners meer vrijheid, veiligheid en flexibiliteit te geven om te wonen zoals zij dat willen, door de beperkingen van traditionele sloten en sleutels en de manier waarop deze normaal worden beheerd weg te nemen.
iLOQ introduceert oplossing die slim wonen mogelijk maakt| KlusVisie
iLOQ introduceert oplossing die slim wonen mogelijk maakt| KlusVisie

Bewoners hebben zelf controle over wie sleutels heeft van hun appartement. Dit voorkomt veiligheidsrisicoÔÇÖs van gebruikers zonder toestemming. Ze kunnen ook tijdelijke toegang verlenen aan dienstverleners, wat handig is wanneer er bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden, of om snel toegang te krijgen als ze hun sleutel kwijtraken, vergeten zijn of in noodsituaties.

iLOQ Home

Andere veiligheidsvoordelen zijn dat bewoners zelf een kwijtgeraakte of gestolen sleutel onmiddellijk kunnen blokkeren. Ze kunnen ook nieuwe sleutels bestellen en zelfs de toegangen tot de sleutels bijwerken met behulp van near-field communication (NFC) op hun smartphone.

Dankzij iLOQ Home zijn er geen aparte systemen meer nodig in een appartementencomplex. Bewoners kunnen eenvoudig en veilig bepalen wie toegang heeft tot de hoofdingang. Ze kunnen een toegangscode delen met vrienden en familie om het gemakkelijker te maken als ze op bezoek komen, of op afstand de deur openen om tijdelijk toegang te geven aan onderhoudspersoneel of bezorgers. De bewoners kunnen ook de kalender raadplegen en snel en gemakkelijk reserveringen maken voor gemeenschappelijke ruimten van het gebouw, zoals de wasruimte, de fitnessruimte of de sauna.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen