Handig: plakbriefjes die overal blijven plakken

Wie een kantoorbaan heeft, kent ze: de kleine gele Post-it plakbriefjes van 3M. Buiten het kantoor hebben deze praktische notitieblokken tot nu toe echter weinig nut gehad. Dit staat op het punt te veranderen. De nieuwe Extreme Notes van Post-It hechten namelijk aan alle oppervlakken en zijn daarom ook ideaal voor de klusvakman of -vakvrouw.
Handig: plakbriefjes die overal blijven plakken| KlusVisie

De gemiddelde werkplek van de klusvakman of -vakvrouw heeft weinig oppervlakken waarop de reguliere plakbriefjes kunnen plakken. Dat is nu verleden tijd. Dankzij het nieuwe Dura-Hold-papier en de nieuwe Dura-Hold-lijm zijn de Post-it Extreme sticky notes van 3M ideaal voor communicatie binnen en buiten. De Notes kunnen met de meeste pennen of stiften worden beschreven en dankzij de nieuwe lijm kunnen ze zelfs op ruwe oppervlakken zoals baksteen, hout of beton worden geplakt.

Plakbriefjes laten geen sporen achter

Post-it Extreme Notes zijn waterafstotend, hechten zelfs in een warme en koude omgeving en kunnen worden verwijderd zonder sporen achter te laten. De nieuwe plakbriefjes van 3M zijn daarom bij uitstek geschikt voor gebruik in de bouw-/klussector en voor ambachtslieden bij de identificatie van buizen en pijpen of bij communicatie collega’s. Zelfs bij buitenklussen als tuininrichting zijn de Extreme Notes goed te gebruiken. De nieuwe Post-it Extreme Notes moeten het klusleven iets eenvoudiger maken. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten en in vier verschillende kleuren.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

 

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen