Greengridz: keukenbladen zonder bijsmaak

Op zoek naar duurzame maatwerk (keuken)bladen? Dekker Zevenhuizen introduceert Greengridz met het FSC-keurmerk.
Greengridz: keukenbladen zonder bijsmaak

Greengridz, ooit bekend als Greenpanels, voldoet ook aan de volgens Dekker strenge normen voor samengestelde houtproducten van de California Air Resources Board (CARB), de CARB2-certificering. Emissie van formaldehyde blijft binnen de vastgestelde grenzen van minder dan 0,08 ppm. De CO2-uitstoot bij de productie is 60 procent lager dan bij multiplex. Ook kan het product 100 procent worden hergebruikt.

Greengridz op maat

Greengridz wordt gemaakt van een hdf-basispaneel met een 4 mm dik boven- en onderblad en een raster van 3 mm. Dit materiaal is 100 procent afbreekbaar, mede dankzij de milieuvriendelijke PVAc B3-lijm, zo geeft het bedrijf aan. Dekker Zevenhuizen maakt het plaatmateriaal op maat, de maximale afmeting bedraagt 520 x 120 cm. De bladdikte van het blad varieert van 20, 32, 38, 50, 60 tot 80 mm dik, verwacht een gewicht van 38 mm 8 kg/m2. De plaat werkt dekker af met TopLaminaat, DecorTop (extra dikke HPL) of het compact-laminaat Fenix 0.9. In het Dekker Trend Centre (DTC), een 900 m2 tellende showroom, kun je de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens en badkamers bekijken. Arpa, Wave, Steel Cucine en PITT cooking presenteren hun afzuigkappen, fornuizen en gaspitten.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.