Gemak binnen handbereik met doucheserie ‘Hooked’

‘Hooked’ is de naam van de nieuwe serie douches van Sealskin. De naam refereert naar de handdoekhouder, die geïntegreerd is in het ontwerp. Bij draaideuren is deze verwerkt in de deurgreep en bij de inloopdouchewand is bovenaan een uitsparing in het glas gemaakt. Hierdoor hoeft de gebruiker meer de warme doucheruimte te verlaten om je handdoek te pakken.
Gemak binnen handbereik met doucheserie ‘Hooked’ | KlusVisie
Gemak binnen handbereik met doucheserie ‘Hooked’ | KlusVisie

Onderhoudsgemak, gebruiksgemak en installatiegemak zijn erg relevant bij de keuze voor een douche, zo blijkt uit onderzoek onder consumenten. Ook de prijs speelt een belangrijke rol in dit beslissingsproces. De Hooked-serie beantwoordt al deze thema’s, aldus Sealskin.

Onderhoudsgemak

De strak vormgegeven douches hebben weinig onderbrekingen, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken zijn. Het veiligheidsglas is voorzien van een speciale nano-coating. Vuil en kalk kan zich hierdoor minder snel hechten aan het glas. Zo blijft de douchewand langer helder en fris.

Gebruiksgemak

De Hooked-doucheserie is prettig in het gebruik. Zo is de 1-delige draaideur voorzien van een auto-close functie, wat betekent dat deze vanzelf dicht gaat. De extra transparante lek- en magneetstrip garandeert bovendien dat de gebruiker doucht met een gesloten deur. De extra hoogte van de wanden en de deuren zorgt ervoor dat de warmte beter in de doucheruimte blijft, is de belofte. De draaideuren hebben een ergonomische greep met aan de buitenzijde de mogelijkheid een handdoek op te hangen. Inloopdouchewanden hebben een uitsparing in het glas, die dienstdoet als haak.

Installatiegemak

Ook is er gedacht aan het eenvoudig en snel plaatsen van de Hooked-douche. Zo worden er diverse hulpmiddelen bij de douchewanden en -deuren meegeleverd en wordt er gebruik gemaakt van Fischer-muurpluggen. De deuren zijn verstelbaar voor een verfijnde afstelling. Mocht de vakman daar niet mee uitkomen, dan zijn er extra verbredingsprofielen beschikbaar. Voor maximaal installatiegemak is er een deurvariant met 100 mm verstelbaarheid.

Betaalbaar

De Hooked-douchewanden, -cabines, -deuren en de -badwanden worden ondergebracht in de voordelige Get Wet-collectie, die verkrijgbaar is via de betere DHZ-winkels. Hooked is per direct verkrijgbaar.