Eerste Hornbach Vloeren in Kerkrade geopend

In Kerkrade opende Hornbach vanochtend om 07.00 uur de deuren van de allereerste Hornbach Vloeren. Het is een compleet nieuwe retailformule waarmee de projectbouwmarkt in het gat tussen bouwmarkten en speciaalzaken springt. Op een oppervlakte van 7.000 m2 vind je er een groot assortiment vloeren, beschikbaar tegen vaste lage prijzen en voorzien van uitstekende service. Een onderscheidende formule voor consumenten en bouwprofessionals die de komende jaren in meer Nederlandse steden zal verschijnen.
Eerste Hornbach Vloeren in Kerkrade geopend| KlusVisie
Eerste Hornbach Vloeren in Kerkrade geopend| KlusVisie
Eerste Hornbach Vloeren in Kerkrade geopend| KlusVisie
Eerste Hornbach Vloeren in Kerkrade geopend| KlusVisie

“Ik ben echt ongelofelijk trots”, laat Evert de Goede, algemeen directeur HORNBACH Bouwmarkt Nederland, weten. “Er is het afgelopen jaar ontzettend hard gewerkt om deze nieuwe retailformule in de markt te zetten. De opening van de allereerste Hornbach Vloeren is de kroon op het werk van het team. En het is schitterend geworden! Natuurlijk genieten we van deze eerste vestiging, maar we dromen al van volgende vestigingen. We zien volop kansen voor deze formule, die potentie heeft in het hele land.”

Beste van twee werelden in Hornbach Vloeren


Bij binnenkomst valt direct het grote assortiment op: van tegels tot laminaat, houten vloeren, vloerbedekking, pvc en gietvloeren: je vindt het in alle soorten, maten, tegen de laagste prijs en ruim op voorraad. Daarbij biedt Hornbach Vloeren ook al het gereedschap om een vloer te leggen én toebehoren, zoals ondervloeren en lijmen. Wie wil kan de vloer dus direct inladen en thuis aan de slag. Maar Hornbach Vloeren is meer dan het assortiment. Zo is er de Trend & Design-galerie van 800 m2. “We bieden klanten volop inspiratie”, vervolgt de Goede. “Ook is het mogelijk om een VR-bril op te zetten. Ideaal dat je met behulp van deze techniek kunt zien hoe een vloer er in jouw woonkamer uitziet. En geheel vrijblijvend maken we 3D-tekeningen. Wie zelf minder handig is kan bovendien gebruik maken van onze MontageService. Desgewenst leggen we de vloer dus bij jou thuis. Met Hornbach Vloeren bieden we echt het beste van twee werelden: we combineren het aanbod en de toegankelijkheid van een bouwmarkt met de kennis, service en inspiratie van een speciaalzaak.”

Consumenten en professionals


Met de nieuwe retailformule richt Hornbach zich op consumenten die een vloer willen laten leggen, doe-het-zelvers en op professionals in de bouw. Die laatste groep kan net als in de bouwmarkten van Hornbach rekenen op de ProfiService: een pakket aan voordelen, gericht op gemak en snelheid. De Goede: “Met deze formule spreken we een zeer brede groep aan. Dat zie je ook terug in ons assortiment. Je vindt er de basics, maar ook exclusievere producten. Zoals tegels van 1,20 bij 2,60 meter en hoogwaardig gereedschap voor vakmannen. Altijd tegen de laagste prijs en voorzien van het beste advies en uitgebreide servicemogelijkheden. Hornbach Vloeren is zeven dagen per week geopend, en het assortiment is ook beschikbaar via www.hornbachvloeren.nl.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen