Een warme jas voor de badkuip met Jackoboard Wabo

Jackoboard introduceert voor badkamerprofessionals Jackoboard Wabo. Een nieuwe 100 procent waterdichte oplossing voor een snelle en eenvoudige bekleding én isolatie van badkuipen.
Een warme jas voor de badkuip met Jackoboard Wabo| KlusVisie

De Wabo bouwelementen zijn verkrijgbaar in drie formaten en zijn daardoor inzetbaar bij elke mogelijke samenstelling en voor elk type badkuip. Bovendien kunnen de panelen, dankzij de geïntegreerde en verstelbare poten, op de gewenste hoogte worden ingesteld en indien nodig ook worden uitgevlakt, bijvoorbeeld bij een ongelijke vloer.

De installatie is volgens de fabrikant eenvoudig. Dankzij de lichtheid van het materiaal, geëxtrudeerd poly­styreen­­schuim (XPS), kan men makkelijk en moeiteloos afmetingen opnemen en de elementen op maat snijden met een breekmes. Ook de ombouw van een inspectieluik is op een gebruiksvriendelijke manier te integreren.

Accessoires

Jackoboard beschikt voor alle assemblagefasen van elk project over speciale accessoires, zoals afdichtingstape en lijm. De laatste stap is de afwerking van de badrand. Dankzij de waterafstotende kern van het geëxtrudeerd polystyreen­schuim (XPS) en de speciale coating aan beide zijden, kunnen de samengestelde panelen direct worden betegeld, geplamuurd en bepleisterd.

Technische aspecten

  • Waterafstotend geëxtrudeerd polystyreenhardschuim met speciale coating aan beide zijden.
  • Lichtgewicht: ca. 3-6 kg/m
  • Dikte: 30 mm
  • Afmetingen: 1.770 x 600 mm, 2.100 x 600 mm en 900 x 300 mm
  • Geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid (EB/EB+/EC)

 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen