Een toekomstproof groepenkast van Click-Mate NXT

De Click-mate NXT-groepenkast met componenten powered by Siemens is de opvolger van de huidige Click-mate XL Plus-serie. Een compacte en modulaire oplossing die de energietransitie mogelijk maakt. Toekomstproof, geschikt voor uitgebreide 3-fasen installaties en eenvoudig samen te stellen en te installeren, zo stelt de fabrikant. Dat betekent: sneller werken en lagere kosten.
Een toekomstproof groepenkast van Click-Mate NXT

Verschillende projecten vragen om verschillende oplossingen. Gelukkig is er volgens de fabrikant voor elke situatie een geschikte Click-mate NXT-groepenkast. Click-mate NXT biedt alle ruimte voor grotere installaties. Alle groepenkasten zijn namelijk volledig modulair en te koppelen.

Met de Click-mate NXT Assistant kunnen eenvoudig maatwerk groepenkasten worden samengesteld. Kies een van de voorbedrade groepenkasten, voeg componenten toe of verwijder ze. De groepenkast kan naar eigen inzicht ingedeeld worden.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.