De Houtgroothandel gaat verder onder de naam IntriPlex

Online houthandel De Houtgroothandel gaat verder onder de naam IntriPlex. De Houtgroothandel levert een breed assortiment met ruim 650 constructieve en decoratieve platen van uiteenlopende kwaliteiten. Het bedrijf levert voornamelijk aan interieurbouw, aannemerij, machinebouw en carrosseriebouw in Nederland en België. Wat levert IntriPlex precies? En waarom zijn ze van naam veranderd? 
De Houtgroothandel gaat verder onder de naam IntriPlex| KlusVisie

Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in houtachtige plaatmaterialen, waar ze onder andere dealer zijn van merken als Trespa, Rockpanel en Bruynzeel. De naamsverandering naar IntriPlex dient ten doel om een breed zakelijk publiek aan te trekken. Ook opent het volgens het bedrijf de weg voor toekomstige internationale samenwerkingen. Het wordt nu online houthandel IntriPlex.
Volgens mede-eigenaar Siebe Smeltink ligt de focus bij plaatmateriaal en niet meer voornamelijk bij houthandel. Omdat 85 procent van het assortiment nu uit plaatmaterialen bestaat, is IntriPlex een naam die daar volgens hem beter bij aansluit.

Naamswijziging IntriPlex

De voormalige De Houtgroothandel heeft zich naar eigen zeggen in een relatief korte periode sterk weten te positioneren als grote speler binnen de branche van plaatmaterialen. Voornamelijk op het gebied van betonplex, multiplex, constructieplaten en MDF doen ze het naar eigen zeggen erg goed. Hoewel het bedrijf ook levert aan particulieren, beslaan de zakelijke afnemers het grootste gedeelte van het klantenbestand. Dit is dan ook waar de focus ligt van het bedrijf.
De naamswijziging gaat gepaard met de vertrouwde service en kwaliteit. Het is wel zo dat er een nieuwe website voor de groothandel is. Voor zakelijke afnemers is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een inkoopportaal bij IntriPlex. Dit betekent dat zakelijke klanten de mogelijkheid krijgen om snel en eenvoudig herhaalbestellingen te plaatsen, zowel in bulk als per losse plaat. Tot slot is er de mogelijkheid voor cnc-bewerkingen en ook het zagen van plaatmateriaal blijft mogelijk voor zakelijke klanten.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen