Compacte en krachtige cirkelzaag van Metabo

Metabo presenteert met gepaste trots de nieuwe 18 Volt accu cirkelzaag KT 18 LTX 66 BL. Het apparaat is een compacte machine, maar zaagt wel tot een diepte van 66 mm. De cirkelzaag is krachtig en efficiënt met slechts één accu-pack, bedoeld voor precies en stofvrij werken.
Compacte en krachtige cirkelzaag van Metabo
Compacte en krachtige cirkelzaag van Metabo
Compacte en krachtige cirkelzaag van Metabo

“Wij kennen de hoge eisen van onze klanten – vooral als het gaat om tafelcirkelzagen, de koningsklasse onder de cirkelzagen. Daarom hebben wij een innovative en krachtige zaag ontwikkeld, die aan de hoogste eisen op het gebied van nauwkeurigheid en netheid voldoet. En deze zaag kan nog meer“, vertelt Daniel Grün, hoofd productiemanagement hout & perslucht bij Metabo, dat eerder dit jaar al een nieuwe mobiele tafelcirkelzaag introduceerde.

Cirkelzaag een nuttige aanvulling op het assortiment

De nieuwe 18 Volt accu-cirkelzaag KT 18 LTX 66 BL is een echte aanvulling op het assortiment elektrisch gereedschap van de fabrikant uit Nürtinger. De zaag heeft een zaagdiepte tot wel 66 millimeter – en dat bij dezelfde grootte als een normale cirkelzaag van 55 millimeter. De KT 18 LTX 66 BL is voorzien van de allernieuwste brushless-motor, waarmee hij het materiaal krachtig tegemoet moet treden. “De motor en de krachtige tweetrapsoverbrenging maken deze zaag bijzonder sterkt en volhardend. Tegelijkertijd is hij zeer compact en heeft hij maar één accu-pack nodig. Met een LiHD-accu van 8.0 Ah zaagt hij meer dan 100 meter in spaanplaat van 19 mm dik”, aldus Grün.