Warme werkjas van Carhartt met Wind Fighter-technologie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Het Super Dux Sherpa Active Jack van Carhartt met Wind Fighter-technologie houdt de wind optimaal tegen, aldus de fabrikant zelf. Het weert lichte regen en heeft een sherpa-voering voor extra warmte. Speciaal gemaakt voor hardwerkende mensen die tijdens het werk de elementen moeten trotseren.

De superduckstof van deze jas van Carhartt is 35 procent lichter dan traditioneel duck-materiaal. 3M Thinsulate moet daarnaast voor extra warmte zorgen. Het nylon is ook sterker dan normaal waardoor het de nodige duurzaamheid en comfort levert voor de dagen dat je in de weer bent.

Traditie van Carhartt

Elke jas in de nieuwe Super Dux-collectie is voorzien van Carhartt’s Rugged Flex-, Rain Defender- en Wind Fighter-technologie. Hierdoor kun je optimaal bewegen en ben je extra beschermd tegen de elementen. Dit herenjack zet de Carhartt-traditie voort door technische outdooreigenschappen toe te voegen aan het klassieke, actieve werkjack. Het resultaat is volgens de fabrikant een sterkere, warmere en lichtere jas.

Jagers en vissers

Super Dux werd in 1930 geïntroduceerd en is in de loop der tijd doorontwikkeld door Carhartt. De collectie bevatte toentertijd een verscheidenheid aan waterafstotende items voor zowel jagers als vissers. Tegenwoordig is de technische uitrusting ideaal voor buitenwerkers en actieve outdoormensen als vissers, hikers en kampeerders. “Carhartt ontwikkelt al sinds 1930 outdooruitrusting voor hardwerkende mensen”, aldus Alex Guerrero, senior vice president, general manager, Global Product bij Carhartt. “Met onze bijgewerkte Super Dux-lijn krijgen consumenten een unieke combinatie van stof en functies die veelzijdigheid en functionaliteit voor buiten bieden, gebaseerd op de duurzaamheid die ze van ons merk verwachten.”

Nog geen abonnee? Klik hier!