Rollen en wielen voor flexibel werken

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Ten tijde van thuiswerken en flexibele werkplekken wordt de werkplek steeds mobieler. Ook in de werkplaats en in het magazijn geldt: alles wat verrijdbaar is, bespaart plaats en spierkracht. Ostermann biedt daarom een uitgebreid assortiment aan rollen en wielen aan, geschikt voor elke toepassing.

Rollen en wielen voor flexibel werkenOp kantoor, in de werkplaats, bij de winkelinrichting of op de beursstand: wielen en rollen brengen zware voorwerpen in beweging en zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte flexibel gebruikt kan worden, omdat de meubels, werkstukken of display’s heel eenvoudig kunnen worden verplaatst. Het uitgebreide assortiment van Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via het zoekbegrip ‘Rollen’ op de Ostermann-website.

Mobiele werkplekken op rollen en wielen

Thuiswerken en mobiele werkplekken laten zien dat er steeds meer waarde gehecht wordt aan de arbeidsvoorwaarden om flexibel en mobiel te zijn. Laptops en andere mobiele apparaten vervangen daarbij steeds vaker de op een werkplek geïnstalleerde desktopcomputer. Met de rollen en stollengeleiders van Ostermann kunnen bureaucontainers en andere meubels stijlvol worden vormgegeven. Er zijn verschillende varianten voor harde en zachte bodems verkrijgbaar. Het bedrijf biedt rollen met de wieldiameter vanaf 50 mm en een belastbaarheid tot en met 80 kg aan. Bij toestelrollen zijn naast een hoge belastbaarheid en ook goede loopeigenschappen van belang. De voortdurende ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de transportrollen van Ostermann comfortabel, gemakkelijk en snel rollen, zo stelt het bedrijf. Ze zijn gemaakt van kunststof, polyurethaan of rubber en laten geen ongewenste afdrukken op de vloer achter.

Transportmiddelen

Naast verschillende rollen en wielen biedt Ostermann ook meubelhonden en platentrolley’s met een belastbaarheid tot en met 500 kg aan. Met deze zijn zelfs zware platen eenvoudig en behendig te verplaatsen, aldus het bedrijf.

Niets is zo vervelend, dat wanneer er in de werkplaat een kras komt op een net gereed werkstuk. Daarom kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann ook scheurbestendige transportdekens, platendragers en talrijke verpakkingsmaterialen bestellen. Zo biedt het bedrijf naar eigen zeggen alles voor het veilig transporteren van materiaal en een gereed meubelstuk.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche.