Drie modellen, één naam: Multimaster

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Multimaster is de nieuwe naam die Fein heeft gegeven aan zijn verschillende multitool-modelen. Vanaf september 2020 worden de MultiTalent, MultiMaster en SuperCut de 300, 500 en 700. Daarnaast biedt Fein veertien nieuwe accessoiresets aan voor de multitools.

De verschillende prestatieklassen van de modellen Multimaster van Fein zijn direct herkenbaar aan de hand van de kengetallen 300, 500 en 700. Multimaster 300 staat voor het instapmodel en is de nieuwe naam voor de MultiTalent, de 700 staat voor de krachtigste multitool die voorheen als SuperCut werd aangeboden, en 500 staat voor de Multimaster, die als bekendste van alle Fein-multitools de naamgever van het complete productassortiment is geworden. De drie verschillende multitools zijn zowel in stekker- als in accu-uitvoering verkrijgbaar. Een gebruiker die kiest voor deze lijn heeft bovendien de keuze uit meer dan 180 accessoires of veertien speciaal samengestelde sets.

Multimaster nieuwe naam, met beproefde kwaliteit


Naast het nieuwe merkimago van Fein komt de strategische herschikking van de Multimaster in diverse kanalen van de onderneming aan bod: internationaal zijn er nieuwe websites ontwikkeld waar gebruikers tips kunnen vinden over hoe zij hun multitool het beste kunnen gebruiken. Met behulp van een configurator kunnen zij bepalen welke accessoires er nodig zijn voor hun specifieke toepassing, zelfs voor apparatuur van andere fabrikanten die niet noodzakelijk over een Starlock-gereedschaphouder beschikt. De verpakkingen van de accessoires zullen in de toekomst zo worden ontworpen dat het voor klanten in één oogopslag duidelijk is voor welke toepassingen en materialen, of het nu gaat om hout of metaal, het product kan worden gebruikt. De verkoopruimtes in de detailhandel worden gemoderniseerd, er gevolgd door nieuwe productvideo’s, artikelen op social media, nieuwsbrieven en nog veel meer om gebruikers van nuttige tips te voorzien.

Diep in het dna van Fein

“We staan voor een belangrijke nieuwe start”, aldus Alexander Kuhl, hoofd internationale marketing. “Naast onze uitstekende gereedschappen voor de metaalbewerking, is ook de Multimaster diep in het dna van Fein verankerd. Met Multimaster als uniforme aanduiding benadrukken we het potentieel van het gereedschap en de accessoires. We hebben grootste toekomstplannen voor onze populaire systeemoplossingen, want dat is waar de klant van vandaag – en morgen – behoefte aan heeft.”

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.