Workshops en productpresentaties bij Baptist in Arnhem

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Baptist Arnhem organiseert dit voorjaar weer houtbewerkingsworkshops en productpresentaties met diverse vooraanstaande merken. Tijdens de presentaties worden machines en houtbewerkingsgereedschappen gedemonstreerd.

Workshops en productpresentaties bij Baptist in ArnhemPeter Peer geeft in maart en april diverse workshops houtdraaien. Deelnemers leren veilig werken met de houtdraaibank en gereedschappen. Op zaterdag 9 april en 7 mei laat Mascha Bossuyt van Think Pink Studio geïnteresseerden kennismaken met pyrografie (houtbranden).
Zaterdag 9 april en 7 mei is er de introductie houtsnijden door Jan van Harskamp van Houterij de Specht tijdens zijn workshops. Zaterdag 16 april verzorgt cursuswerkplaats Hout onder Handen workshops ambachtelijk meubelmaken.
Op zaterdag 23 april geven Sjors van der Meer en Job Suijker van VersHout workshops lepelsnijden. De deelnemers leren  veilig werken met vers hout door middel van verschillende houtsnijtechnieken. Op zaterdag 14 mei kunnen belangstellenden houten ringen leren draaien met Studio Mooibos. Houtbewerken in het klein met als eindresultaat een mooi sieraad. 

Productpresentaties bij Baptist

In maart, april en mei geven vooraanstaande merken productpresentaties bij Baptist Arnhem. Tijdens deze presentaties worden er veel gereedschappen en machines gedemonstreerd en is er ruimte om vragen te stellen.
De aanwezige merken zijn: Record Power (Engeland), Tormek (Zweden), Mafell (Duitsland), Kreg (USA), Alsibois (België), DMT (USA), Manpa (Zuid-Korea) en Rigo/Skylt (Nederland).

Klik hier voor meer informatie, beschikbaarheid en de inschrijvingsmogelijkheid. De productpresentaties en workshops zijn alleen met inschrijving te bezoeken. Er zijn per presentatie of workshop slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!