Verwarmen en koelen in één radiator

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Radiator Vertiga Hybrid van Jaga moet een maximale afgifte combineren met een laag energieverbruik. Deze dynamische designradiator zorgt namelijk voor een hoog vermogen bij een zeer lage watertemperatuur, is de belofte. In combinatie met een warmtepomp kan de Vertiga Hybrid ook niet-condenserend koelen, waarmee het designproduct zorgdraagt voor verwarming én koeling.

De Vertiga Hybrid reageert volgens de fabrikant bijzonder snel op temperatuurwisselingen. In een ruimte kan de temperatuur snel veranderen, door bijvoorbeeld de zon die naar binnen schijnt of de oven die aan staat. De slimme radiator reageert hier direct op en regelt nauwkeurig de juiste temperatuur. De temperatuursensoren zorgen automatisch voor de geschikte werkingsstand: verwarmen of koelen.

Opties in design van radiator

De Vertiga Hybrid is er in verschillende designuitvoeringen. Zo is er de Vertiga Kirei, waarbij niet alleen het systeem duurzaam is, maar ook het materiaalgebruik. Het paneel van Kirei is gemaakt van het niet-eetbare gedeelte van soja, iets wat vroeger na de sojaoogst verloren ging. Deze organische radiator is volgens Jaga een echte eyecatcher in het interieur. Naast de Kirei, is er ook de Vertiga Primo, met een strak design in verschillende moderne kleuren.