Velux lanceert elektrisch bedienbare uitzettuimelvenster

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Het innovatieve Velux Integra-uitzettuimelvenster moet huiseigenaren, dankzij het elektrische bedieningssysteem, een onbelemmerd uitzicht en ultiem gebruiksgemak bieden. 

Het elektrisch bedienbare uitzettuimelvenster is ontworpen voor gebruiksgemak, aldus Velux. Met één druk op de knop van de wandbediening wordt het dakraam aan de onderzijde geopend en ontstaat er direct een balkonachtig gevoel met volop daglicht en frisse lucht. Het dakraam kan ook handmatig worden geopend en 180 graden worden getuimeld om de buitenruit eenvoudig te reinigen. Het Velux Integra-uitzettuimelvenster is standaard uitgerust met een regensensor die ervoor zorgt dat het dakraam automatisch sluit als het gaat regenen.

Gezond binnenklimaat

Om in ieder seizoen te zorgen voor een optimaal binnenklimaat is speciaal voor het nieuwe uitzettuimelvenster ook een nieuw rolluik ontworpen. Dit rolluik kan volledig naar beneden worden gerold, zelfs wanneer het dakraam helemaal openstaat. Het voorkomt schittering en biedt verkoelende schaduw, terwijl frisse lucht gewoon naar binnen kan.
Het dakraam kan gekoppeld worden aan Velux Active with Netatmo. Dit smart home automation-systeem met sensoren zorgt altijd voor een optimaal binnenklimaat door automatische ventilatie en zonwering. Daarnaast is bediening mogelijk via de Active-app, die verbinding kan maken met Apple HomeKit, Google Assistent-producten en spraakassistent Siri.
Het elektrisch bedienbare Integra-uitzettuimelvenster is verkrijgbaar in acht formaten en eenvoudig te monteren. De wandbediening is automatisch gekoppeld aan het dakraam, waardoor deze niet geconfigureerd hoeft te worden. Alle standaard Velux-buitenzonweringen en raamdecoratie kunnen eenvoudig op het dakraam worden gemonteerd.

Lees het laatste nieuws omtrent klussenondernemen, verbouwen en materialen en gereedschap bij Klusvisie.nl.