Velux introduceert nieuw rolluik volledig op zonne-energie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Dakramenspecialist Velux heeft de lancering van een nieuw, volledig op zonne-energie werkend rolluik aangekondigd. Het rolluik (SSLS) is speciaal ontworpen voor Velux  2in1- en 3in1-dakramen en geoptimaliseerd voor dakramen op zonne-energie.

Rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Het Integra-rolluik is ontworpen voor wie het maximale daglicht binnen wil laten en voor een aangenaam binnenklimaat wil zorgen. Met een slank, gestroomlijnd ontwerp en schuifraambevestiging levert het rolluik volgens Velux de beste en meest effectieve warmtebescherming en verduistering voor elke kamer.

Voordelen voor eindgebruikers:

  • Comfortabel binnenklimaat – Creëer het hele jaar door comfortabele leefomstandigheden met efficiënte verduistering, ventilatie, geluiddemping, isolatie en bescherming tegen hitte.
  • Compact ontwerp – Het slanke, gestroomlijnde ontwerp gaat op in de daklijn van de woning.
  • Verbinden en bedienenVelux App Control maakt eenvoudige toegang tot daglicht en natuurlijke ventilatie mogelijk op afstand, rechtstreekst via een smartphone.

Voordelen voor installateurs:

  • Snelle en eenvoudige installatie – SSLS werkt op zone-energie waardoor kabels overbodig zijn.
  • Compact ontwerp – Het slanke, gestroomlijnde ontwerp gaat op in de daklijn van de woning.
  • Comfortabel binnenklimaat – Creëer voor klanten het hele jaar door comfortabele leefomstandigheden met efficiënte verduistering, ventilatie, geluiddemping, isolatie en bescherming tegen hitte.