Praktisch en kleurrijk zakmes voor de vakman

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Met de Leatherman Free T4 is een multifunctioneel en kleurrijk zakmes met soft-opening op de markt gekomen. Dankzij een slimme uitvinding met ingebouwde magneten opent en sluit dit zakmes erg gemakkelijk. Je opent alle tools met één hand en zonder enige moeite. Ideaal voor het openen van pakketjes, om iets te knippen, te vijlen of een schroefje aan te draaien.

De Leatherman Free T4 geldt niet alleen als een fraai kleurrijk zakmes, het heeft maar liefst twaalf tools, verborgen in de handgreep. Te weten een mes, schaar, mini-koevoet, flesopener, priem, doosopener, vijl, pincet en vier schroevendraaiers. Voor elke kleine klus heeft de T4 een oplossing. Het zakmes is erg compact en past in iedere handtas of broekzak. Verkrijgbaar in de kleuren Evergreen, Navy, Crimson en Silver. Een mooi cadeau voor de feestdagen, aldus fabrikant Leatherman die begin dit jaar de basisversie van de T4 introduceerde.

Magnetisch design voor kleurrijk zakmes


De zakmessen met Free-technologie kenmerken zich door het magnetische design. De ingebouwde magneten houden de tools op hun plaats. Je ontvouwt ze door met je duim licht te drukken op het einde van de tools, hierdoor verbreek je de magneetspanning en komen de tools gemakkelijk naar buiten. Vervolgens kies je de tool die je nodig hebt, de rest klik je terug. Het gereedschap dat je gebruikt wordt automatisch vergrendeld zodat je veilig kunt werken. Dit slimme mechanisme vermindert slijtage aan de individuele onderdelen waardoor dit type zakmessen volgens Leatherman een langere levensduur hebben.