Montageset voor alle wandcloset inbouwreservoirs

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De nieuwe Jackoboard Sabo-montageset biedt universele bouwondersteuning. De set is er speciaal op gericht om het werk een stuk eenvoudiger te maken. De plaatsing van de elementen is makkelijk en snel. De set is geschikt voor alle gangbare wandcloset inbouwreservoirs op de markt.

MontagesetHet gebruik van de Jackoboard Sabo-montageset vraagt geen voorbereidend werk. Alle benodigde producten voor de bekleding en afwerking van de inbouwreservoirs zijn bij de set aanwezig. De panelen zijn licht van gewicht en zeer stevig. Het monteren is hierdoor eenvoudig, zo stelt de fabrikant. Een bij de set gevoegd schema toont hoe het paneel met uitgefreesde boringen, met de hulp van meegeleverde isolatierozetten en inox plaatschroeven, is vast te maken. Het bovenste paneel moet worden aangepast aan de juiste afmetingen en worden voorzien van een opening voor de drukknop. Daarna kan men deze eenvoudig vastschroeven of bevestigen met Jackodur Board_Fix. Vervolgens kan een voegband (bijvoorbeeld Jackoboard Wapeningsband of Jackoboard Afdichtingsband) worden aangebracht met tegellijm op alle randen en voegen.
De Jackoboard Sabo-montageset maakt deel uit van het productenprogamma van Jackon Insulation voor nieuwbouw én renovatie van badkamers: panelen voor muren en plafonds, inloopdouches, badombouwen, meubels, zitbanken, rekken enzovoorts.

De kwaliteit

De panelen, met een dikte van ongeveer 20 mm, bestaan uit geëxtrudeerd polystyreen hardschuim (XPS) en zijn bedekt met een speciale coating met glasvezel. Dit lucht- en waterdichte concept is ideaal voor gebruik in een vochtige omgeving zoals de badkamer.

Eenvoudig aan te passen

De bekleding kan van wand tot wand geplaatst worden, maar ook op de zijkanten van het inbouwreservoir worden aangebracht. De Jackoboard Sabo-montageset is eenvoudig aan te passen aan de gewenste afmetingen, en is daardoor geschikt voor alle types hangtoiletten. Een directe betegeling is mogelijk, ongeacht de afmetingen.

Lees het laatste nieuws omtrent klussenondernemen, verbouwen en materialen en gereedschap bij Klusvisie.nl.