maandag, 28 september 2015 09:29

Interactieve douchethermostaat

Axor One is Axors eerste alles-in-één en eenvoudig te bedienen douchethermostaat. In samenwerking met het Londense design-duo Barber & Osgerby heeft Axor gewerkt aan deze innovatie. Axor One is volgens de producent de perfecte combinatie van design en functie en beleefde afgelopen week zijn wereldpremière op het London Design Festival.

Philippe Grohe, brandmanager Axor, over Axor One: “Met Edward Barber en Jay Osgerby transformeerden wij het idee van één kraan die alle functies in zich heeft. Uiteraard in stijlvol en gebruiksvriendelijk Axor design, voor nog meer douchecomfort.”
Door de vele verschillende soorten douchekranen samen te brengen in één eenvoudige douchethermostaat, ontstaat er meer gebruiksgemak en dus comfort onder de douche. Door het vlakke, ingetogen design wordt het aanzicht van de doucheruimte rustiger. Met de in de plaat verwerkte grepen voorzien van Select-knoppen, kunnen de verschillende douches en straalsoorten met één klik aan- en uitgezet of gewisseld worden. De temperatuur wordt ingesteld door te draaien aan de knop midden op de plaat.

Select met volumeregeling
Een kleine greep direct onder de centrale knop reguleert het watervolume. De waterbesparende Ecostop-knop zorgt ervoor dat het waterverbruik tot max. 50 procent afneemt. De waterdoorlaat wordt geactiveerd of juist gedeactiveerd door te drukken op de knoppen. Heldere symbolen geven aan tussen welke mogelijkheden de gebruiker kan kiezen (hand-, hoofd- of zijdouche). Deze eenwording van waterafgifte, volumeregeling en controle van de temperatuur, geven een slanke vorm aan een gestructureerde functie.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015