donderdag, 17 september 2015 08:19

Imbema Rhiwa introduceert programma slijpmaterialen

Naast schuurmiddelen heeft Imbema Rhiwa Schuurtechniek nu ook een complete lijn met slijpmaterialen van zeer hoge kwaliteit in het assortiment opgenomen. Het bedrijf levert de slijpmaterialen onder het eigen IM-PRO label. 

Het assortiment bestaat uit doorslijpschijven, afbraamschijven, lamellenschijven, stripschijven, mini schuurschijven en schuurbandjes. Het programma is speciaal ontwikkeld voor de plaatwerkerij en heeft een aantal unieke eigenschappen, aldus Imbema Rhiwa. Zo hebben de doorslijpschijven een hoge materiaalverspaning. Met de 0,8 mm schijf kan snel en zeer precies worden doorgeslepen met minder materiaalverlies, lawaai en stof. De lamellenschijven hebben een zelfscherpende zirkoniumkorrel en zijn voorzien van een nieuw type lamellenbezetting met linnendrager en verhoogde korreldichtheid, wat voor een lange levensduur zorgt. Het voordeel is dat de schijven een agressieve afname hebben, waardoor een snellere materiaal verspaning, verhoogde slijtvastheid en een langere standtijd wordt bereikt. Ideaal voor alle metalen, van licht tot middelzwaar gebruik.
De stripschijven met duurzame, keramische korrel, geavanceerde harsverbinding en open structuur zijn zeer geschikt voor het snel verwijderen van agressieve roest en verf. De schijven hebben geen korreluitbraak op verroeste delen en lopen niet vol op zachte materialen. Met weinig druk is de schijf goed toepasbaar voor oppervlakte-finishing. Met meer druk verwijdert de schijf meer materiaal. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015