vrijdag, 04 september 2015 13:34

Accumetaalcirkelzaag voor de vakman

Metaal snel, precies en bijna zonder vonken doorslijpen: dat kan de vakman vanaf nu met de eerste accumetaalcirkelzaag van Bosch. 

De GKM 18 V-LI Professional is uitgerust met een ‘Standard for Steel’-zaagblad dat speciaal voor de bewerking van staal werd ontwikkeld. Dit maakt geen abrasieve zaagsnede, maar slijpt net als een doorslijp- of haakse slijpmachine door. Daardoor gebeurt dit preciezer, want rondvliegende vonken die het zicht op de zaaglijn belemmeren, zijn bij de metaalcirkelzaag duidelijk geringer. De anders gebruikelijke, deels tijdrovende nabewerkingen wegens braamvorming en aanloopverkleuringen worden volgens Bosch eveneens tot een minimum beperkt. Dat bespaart de vakman tijd bij het doorslijpen van buizen, profielen, installatierails, draadstangen of golfplaten. 

Het feit dat er minder vonken rondvliegen, zorgt bovendien voor een veiligere werkomgeving. Bovendien biedt de GKM 18 V-LI Professional metaalbouwers, bankwerkers, installateurs en dakdekkers een lange levensduur dankzij de geoptimaliseerde motorkoeling met twee ventilatoren.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015