vrijdag, 14 augustus 2015 08:16

Verwarming in afzonderlijke zones

Honeywell heeft zijn Round Connected geüpgraded. Hiermee is de Round Connected in staat de verwarming in twee afzonderlijke zones te regelen. Dat moet de gebruiker meer comfort en energiebesparingen opleveren. Vanaf nu zijn twee Round Connected-thermostaten te koppelen aan één internetgateway, die de gebruiker vervolgens bedient via de Total Connect Comfort-app.
Een reeds geïnstalleerde Round Connected, kan eenvoudig geüpgraded worden zonder dat daarvoor een extra gateway aangeschaft moet worden. De installateur monteert eenvoudig een zoneklep in de leiding, waardoor er twee verschillende zones ontstaan. Zodra de beide zones worden voorzien van een Round Connected thermostaat, ziet de Honeywell-app deze configuratie automatisch. Het systeem werkt draadloos, waardoor geen hak- en breekwerk nodig is. 
Tot 55 procent van de gemiddelde Nederlandse energierekening bestaat uit verwarmingskosten, aldus Honeywell. Door energiebewuster te stoken, moet een huishouden gemiddeld 275 euro  (22 procent) per jaar op de energierekening kunnen besparen. Dit blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. De Round Connected is via smartphone en tablet te bedienen en te programmeren via de gebruiksvriendelijke Total Connect Comfort-app (iOS en Android). Zo houden mensen met een onregelmatig leven – ook als ze niet thuis zijn – altijd de controle over wanneer en hoe zij hun huis verwarmen. Of ze nu later thuiskomen, of alleen de bovenverdieping willen verwarmen, overal houden gebruikers controle over de verwarming in huis.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015