woensdag, 29 juli 2015 10:54

Uitbreiding lijn snijbestendige handschoenen

De Check&Go-lijn (C&G) met snijbestendige handschoenen breidt uit met twee nieuwe producten: de DeepTril- en de Skeleton-handschoenen. De nieuwe handschoenen zijn geschikt voor veel sectoren, waaronder de bouw, transport en onderhoud. 

C&G DeepTril wordt vooral gebruikt in de bouw. De handschoen is geproduceerd op basis van brei- en dompeltechnieken en dankzij garenmaat 13 licht, comfortabel en flexibel. De volledig gedompelde nitrielschuimcoating biedt bescherming tegen vloeistofspetters. C&G DeepTril biedt beter grip bij natte en droge toepassingen en slijtvastheid. De C&G DeepTril-handschoen is verkrijgbaar met EN 388-snijweerstandsniveau 1, 3 en 5.

De C&G Skeleton is aan de buitenkant gewapend met versterkt rubber, zodat de botten in de rug van de hand en de vingers en nagels worden beschermd. De handschoen biedt dan ook snijbestendigheid en betere bescherming tegen vallende voorwerpen en stoten. De nitrielcoating op de handschoenen biedt uitstekend grip en ongekende slijtvastheid.

Stephanie Quilliet, productmanager Hand protection bij Honeywell Safety Products Emea. “De nieuwe producten combineren snijbestendigheid met extra functies, zoals wapening, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een ruwe omgeving.” Dankzij de kleurcode valt te controleren of men de juiste handschoenen heeft voor specifieke werkzaamheden. De grote rode, oranje en groene cijfers die op de rug van alle handschoenen staan geven de mate van snijbestendigheid aan.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015