vrijdag, 10 juli 2015 09:02

Tot op de millimeter

Met de nieuwe laser-meettechnologie van Metabo nemen professionals millimeternauwkeurig de maat. De fabrikant uit het Duitse Nürtingen breidt zijn assortiment voor de interieurbouw uit met vier compacte en robuuste meetinstrumenten. 
Met vier nieuwe, robuuste en compacte laser-meetapparaten biedt Metabo pro-fessionals naar eigen zeggen de juiste instrumenten om op de bouwplaats bij-zonder nauwkeurig te werken. Met een laser-afstandsmeter, een puntlaser, een bodemlijnlaser en een kruislijnlaser, breidt Metabo zijn brede programma voor de interieurbouw uit.De robuuste meetinstrumenten zijn geschikt voor binnens-huis en zijn stof- en spatwaterdicht. Ze werken op standaard batterijen en laser-diodes klasse 2, die bij een korte blootstellingsduur (tot 0,25 seconden) voor het oog onschadelijk zijn. 
De compacte en robuuste laser-afstandsmeter LD 60 meet afstanden van 0,05 tot 60 meter. De gebruikers kunnen vertrouwen op de ISO-gecertificeerde kwali-teitsmetingen. De meetnauwkeurigheid is met een afwijking van slechts ±1,5 millimeter zeer hoog, aldus Metabo. Naast het meten van lengte, breedte en hoogte, kunnen gebruikers van het apparaat door het combineren van meetge-gevens ook secties, volumen of oppervlakken berekenen. Voor taken in de ko-zijnbouw, raam- en deur constructies is de meetreferentie eenvoudig om te stel-len. De continue metingen laat afstandsveranderingen direct zien op het verlich-te display. Met verse batterijen zijn tot 5.000 enkelvoudige metingen mogelijk.  

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015