dinsdag, 07 juli 2015 08:16

Korte boorschroefmachine 

Met de BS 18 Quick brengt Metabo een bijzonder korte en lichte accumachine op de markt waarmee de professionele gebruiker ook op zeer moeilijk toegankelijke plaatsen comfortabel moet kunnen werken. 

Wie moet boren of schroeven in enge ruimten heeft vooral één ding nodig: een compacte, lichte machine. De nieuwe accuboorschroefmachine BS 18 Quick van Metabo is precies ontworpen voor dergelijke toepassingen. Met zijn korte bouwvorm en perfect uitgebalanceerde ergonomie is deze sterke boorschroefmachine volgens Metabo geschikt voor verschillende werkzaamheden op de bouw of in de werkplaats. Met snelspanboorhouder is de compacte schroefmachine slechts 180 mm lang. 

Voor werkzaamheden in bijzonder kleine ruimten kan de boorhouder worden verwijderd en de boor- of schroefbit direct in de as met magnetische binnenzeskant geplaatst worden. De bouwlengte van de machine wordt zo met 40 mm verkort. Bovendien weegt de machine slechts 1,3 kg met een 2.0 Ah accu-pack. De BS 18 Quick boort in hout gaten tot 20 mm diameter, bij gaten in metaal bedraagt de maximale boordiameter 10 mm. Het koppel kan de gebruiker flexibel instellen van 0,5 tot 4,5 Nm. 

Met zijn geïntegreerde Quick-systeem is de nieuwe boorschroefmachine bij verschillende toepassingen flexibel inzetbaar: binnen enkele seconden wisselen  tussen boren, schroeven en haaks schroeven zonder gereedschap en met weinig handelingen. Op bijzonder moeilijk bereikbare plaatsen helpt de haakse snelwissel-adapter verder. Hij kan net als de boorhouder en de bithouder eenvoudig zonder gereedschap op de as worden geplaatst en maakt zo boren en schroeven onder een hoek van 90° mogelijk. De geïntegreerde ledverlicht het werken op donkere plaatsen en licht deze helder uit. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015