donderdag, 25 juni 2015 11:49

Uitbreiding distributienetwerk

Repair Care International, specialist op het gebied van houtrenovatie en -reparatie, heeft zijn distributienetwerk verder uitgebreid. Vanaf nu is het Bouw Assortiment van het bedrijf ook bij Probin in de schappen te vinden. Door de uitbreiding speelt Repair Care naar eigen zeggen in op de groeiende behoefte aan reparatieoplossingen voor (algemeen) onderhoud in de bouw. 
In 2011 stelde Repair Care het Bouw Assortiment samen dat specifiek was bedoeld voor zzp’ers en beginnende gebruikers. Dit assortiment bestaat onder meer uit verschillende reparatiespasta’s voor hout en beton (zowel binnen als buiten), een allround kit en specialistisch gereedschap, zoals modelleermessen, handschoenen en reinigingsdoeken. Om het assortiment breed toegankelijk te maken, is Repair Care een samenwerking met Probin aangegaan. Probin is de bouw- en industriegroep binnen de in- en verkooporganisatie Transferro. De onderneming bestaat uit groothandels in ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk en richt zich op onder meer bouwbedrijven. 
Het leveren van kwaliteit, zowel in producten als diensten, staat bij Probin hoog in het vaandel. Dit maakte de keuze voor een samenwerking met Probin een logische voor Repair Care, omdat ook de reparatiespecialist staat voor kwaliteit en kennis, is de mening. Dit alles moet er toe bijdragen dat de professional zo optimaal mogelijk zijn werk kan doen. Door de samenwerking zijn er vijftien verkooppunten aan het distributienetwerk van Repair Care toegevoegd. Eerder werden voor het Bouw Assortiment al samenwerkingsverbanden aangegaan met Bouwmaat, Destil, Polvo en Groenhart.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015