donderdag, 11 juni 2015 11:18

Strakke wc-bedieningsplaat

Tece introduceert een nieuwe serie bedieningsplaten voor wc’s: Tecenow. Een naar eigen zeggen esthetisch prachtig vormgegeven serie, gemaakt van kunststof en ontwikkeld als tegenhanger van de organisch vormgegeven serie Teceambia. Door de hoogte van slechts 5 mm en het minimalistische design oogt Tecenow modern en stijlvol. Toch is het product ontwikkeld voor het lage tot midden segment. 

De wc-bedieningsplaat past op elk type inbouwreservoir van Tece en is geschikt voor bediening vanaf de voor- of bovenzijde. De bedieningsplaat is voorzien van twee rubbergedempte bedieningstoetsen. Er is keuze uit een kleine spoeling van 3 liter of een volspoeling instelbaar op 4.5, 6, 7.5 of 9 liter. Het spoelvolume van de volspoeling is eenvoudig op het spoelventiel in te stellen. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek wordt meer dan 50 procent water bespaard.

Tecenow heeft afmetingen van 220 x 150 mm en is leverbaar in het zwart, wit, mat chroom en glanzend chroom. De bedieningsplaat is geschikt voor vlakke wandinbouw in combinatie met een wc-inbouwraam en het Tecenow-afstandraam. Voor meer frisheid en hygiëne kan de bedieningsplaat worden voorzien van een inworpschacht. Met behulp van deze inworpschacht kan eenvoudig een reinigingstablet in het spoelreservoir worden gedaan.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015