donderdag, 04 juni 2015 06:45

Nieuw assortiment handdouches

Hansgrohe introduceert de nieuwe Crometta 100 douches. Volgens de producent passen de handdouches perfect bij de diverse wensen voor projectdoucheruimten, waar comfortabele en vooral betaalbare producten een vereiste zijn. Het assortiment bestaat uit handdouches, hoofddouches, glijstangsets en een Showerpipe. 

Bij de nieuwe Crometta 100 Multi en Vario handdouches kan door te draaien aan de straalplaat gewisseld worden tussen de verschillende straalsoorten. De Crometta 100 Multi handdouche biedt de krachtige Rain-regenstraal waarmee snel en gemakkelijk shampoo uit te spoelen is, de extra krachtige TuboRain-straal en met de massagestraal kunnen stijve spieren weer losgemaakt worden. Bij de Crometta 100 Vario handdouche is er keuze uit vier straalsoorten: de krachtige Rain regenstraal, een normale straal, een krachtige shampoostraal en een massagestraal. 

Naast de handdouches met een diameter van 100 mm, biedt het assortiment ook hoofddouches met een diameter van 160 mm en de krachtige Rain regenstraal. De straalhoek is verstelbaar en de hoofddouche is heel eenvoudig te monteren, zowel op een douche-arm als met een plafondbevestiging. 

Voor compleet installatiegemak en optimaal doucheplezier is er de Crometta 160 1jet Showerpipe. Dit complete douchesysteem bestaat uit de Crometta 160 hoofddouche, de Crometta 100 Vario handdouche en de robuuste Ecostat Universal thermostaat, waarmee de verschillende douches eenvoudig en veilig te bedienen zijn. Tevens is er een uitvoering met een ééngreeps douchemengkraan verkrijgbaar.

Alle Crometta 100 douches zijn verkrijgbaar in een waterbesparende EcoSmart uitvoering. Door de combinatie van een doorstroombegrenzer en geoptimaliseerde straalplaat, wordt het waterverbruik gereduceerd tot 9 liter per minuut, met behoud van comfort. Door het QuickClean anti-kalksysteem krijgen kalk- en vuilafzettingen geen kans en zijn de douches eenvoudig te reinigen. De nieuwe Crometta 100 douches zijn verkrijgbaar vanaf €23 exclusief btw. 

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015