maandag, 15 april 2019 09:34

Dakplaat in nieuwe dikte

Kingspan Insulation introduceert de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat in een nieuwe dikte van 128 mm. Met deze dikte kan eenvoudig en snel een Rc-waarde van 4,5 m2·K/W gerealiseerd worden. Dit is volgens de fabrikant interessant voor zowel de verwerker als woningbouwverenigingen en eigenaren van woningen, die hun huis (beter) willen isoleren.

De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is bestemd voor het aan de binnenzijde na-isoleren van hellende daken. Deze oplossing combineert isolatie en afwerking, waardoor zolderruimtes snel geïsoleerd en afgewerkt kunnen worden. De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat van Kingspan Insulation is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern, die aan twee zijden is voorzien van een alu meerlagencomplex en heeft aan één zijde een stootvaste witte zichtzijde.

Weinig ruimteverlies
Door het assortiment uit te breiden met deze nieuwe dikte helpt Kingspan Insulation woningeigenaren bij het efficiënt verduurzamen van woningen. De relatief dunne plaat met de hogere isolatiewaarde zorgt ervoor dat er beter geïsoleerd kan worden zonder dat er detailaanpassingen nodig zijn. Daarnaast kan de vakman dankzij het verwerkingsgemak in korte tijd een hellend dak van isolatie voorzien, om de bewoner zo min mogelijk tot last te zijn.

Compleet systeem
De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is verkrijgbaar als compleet systeem, inclusief profielen, schroeven en zwelband. Hiermee heeft de vakman alles wat nodig is om een zolderruimte snel te isoleren. Behalve in de nieuwe dikte is de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat ook verkrijgbaar in 60 mm (voor een Rc-waarde van 2,54 m2·K/W), 82 mm (voor een Rc-waarde van 3,27 m2·K/W) en 100 mm (voor een Rc-waarde van 3,87 m2·K/W).

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015