donderdag, 14 februari 2019 15:27

Handige app om bot gereedschap te lijf te gaan

Met de Leitz slijpservice-app is het mogelijk om bot gereedschap, zoals zagen, frezen en boren zo snel mogelijk weer scherp te krijgen. Leitz Service levert nieuwe gereedschappen voor de machinale hout-, kunststof- en metaalbewerking. Ook levert Leitz de bijbehorende service en onderhoud voor deze gereedschappen. De medewerkers van het bedrijf rijden dagelijks langs honderden klanten in Nederland om botte zagen, boren en frezen op te halen. Klanten waar de slijpservicedienst langskomt en die gereedschap te slijpen hebben, kunnen eenvoudig via de Leitz slijpservice-app hun botte gereedschap aanmelden. Deze melding komt automatisch bij de desbetreffende buitendienstmedewerker terecht, waarop deze in de routeplanning wordt opgenomen.
Ook heeft Leitz voor de zzp-er die vaak onderweg is en niet over een vaste werkplaats beschikt een handig hulpmiddel: in de app kan de vakman de voor hem dichtstbijzijnde slijpwerkpartner van Leitz vinden om snel zijn botte gereedschappen in te leveren. Daarmee is hij verzekerd van een snelle service maar wel met de slijpkwaliteit die Leitz biedt. Met enkele honderden vestigingen van slijpwerkpartners van Leitz in Nederland is er altijd wel een vestiging in de buurt. Hierbij kan worden gedacht aan vestigingen van Bouwmaat, Burghouwt, Destil, Van Enckevort, Giebels, Jongeneel, Pontmeyer, Probin  en vele anderen.
Ook voorziet de app in handige informatie over verspanende gereedschappen en het bijbehorende onderhoud. De app is gratis verkrijgbaar in de Google App store voor Android of in de Apple Store voor iOS. Voor meer informatie over Leitz Service BV en de app kijk op: www.leitz.org.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015